home

home
home 2020-01-29T09:40:18+00:00

Silderhuis Logopedie bestaat sinds mei 2013. Naast de reguliere logopedie zijn er verschillende specialisaties en is er veel expertise binnen ons team. Onder het kopje team kunt u meer lezen over de behandelaars.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze praktijk:

  • Logopedie: logopedisch onderzoek en behandeling;
  • Cursussen, trainingen en workshops: gericht op taal, lezen en spellen, gebaren, stem, spraak, stem, kauwen en slikken. En daarnaast een vernieuwd cursusaanbod voor (basis)scholen;
  • Gedrag en communicatie: analyse, onderzoek en behandeling en/ of een second opinion in nauwe samenwerking met een gedragsdeskundige;
  • Dyslexie onderzoek en – begeleiding.

Er zijn praktijklocaties verspreid over het land, onder het kopje behandellocaties vindt u alle behandellocaties terug. Bij SILDERHUIS logopedie werken in totaal 10 logopedisten en er is een secretaresse die de praktijk telefonisch en administratief ondersteunt.

SILDERHUIS logopedie heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor de logopedie volledig wordt vergoed. Echter vanaf 18 jaar is er sprake van een eigen risico, meer informatie daarover kunt u vinden op de website van uw eigen zorgverzekeraar.

Mocht u n.a.v. bovenstaande meer willen weten, opmerkingen of vragen hebben dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier.

De praktijk is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 8:30-13:30 op het centrale telefoonnummer: 0184-613782. Er zijn ook locaties die op de avond en/of op de zaterdag zijn geopend, u kunt hier naar vragen bij de aanmelding.

September 2019 hebben wij opnieuw de vrijwillige kwaliteitstoets behaald, als team zijn wij trots op het resultaat!

NIEUWS: Vanaf februari starten wij een nieuwe dependance in Emmeloord. We gaan de samenwerking intensiveren met Onderwijs Zorg Centrum Cascade (www.ozc-cascade.nl). De locatie is ook binnen hun pand gevestigd aan de Koningin Julianastraat 39A. U kunt u nu al aanmelden voor de logopedie. Femke Sweere zal de behandelend logopedist zijn op deze locatie.

NIEUWS: In Amstelveen hebben we op dit moment een vacature voor een logopedist voor 4/ 5 dagen. Mocht u hier meer over willen weten, dan kunt u ons een e-mail sturen.

NIEUWS: In Amstelveen is de wachtlijst opgelopen tot bijna een jaar. Helaas hebben wij voor deze locatie nog geen nieuwe collega kunnen aantrekken. Wij raden u aan om ook aan te melden bij de collega praktijken, echter deze hebben eveneens te kampen met zeer lange wachtlijsten.

NIEUWS: Vanaf maart 2020 start de Hanencursus regio Blokzijl, gegeven door een gecertificeerde cursusleidster. Dit is een cursus voor ouders, die met de juiste verwijzing volledig wordt vergoed. Wilt u meer informatie hierover, dan kunt u ons een e-mail sturen.