Behandellocatie hoofdlocatie Hardinxveld-Giessendam en Nieuw-Lekkerland:

Aan de Peulenstraat 221 in het centrum van Hardinxveld-Giessendam is er een moderne praktijklocatie. Er zijn twee behandelruimtes en Thea Visser onze secretaresse is hier werkzaam. Gezien de uiteenlopende en complexe problematiek worden veel cliënten aan huis behandeld in de regio, echter dit vindt alleen plaats op medische indicatie van de verwijzer. Werkzaam in de regio Alblasserwaard zijn: Amanda Boer en Daphne van der Aa.
Daarnaast is er ook een behandellocatie in Nieuw-Lekkerland in het “Carillon”, daar werkt Daphne.

Behandellocatie Blokzijl:

Er is een behandellocatie aan Burgemeester Ten Cateweg 16 te Blokzijl. Ilona Silderhuis verleent in Blokzijl e.o. logopedische zorg. Dit kan ook eventueel in overleg aan huis worden verzorgd.

Behandellocatie Zwartsluis:

Er is een behandellocatie in Zwartsluis, deze is gevestigd in het pand van DENTL, Julianastraat 20. Op deze behandellocatie worden alleen cliënten met een OMFT hulpvraag behandeld. Deze behandeling is in nauwe samenwerking met tandartsen en orthodontisten. Ilona Silderhuis is de behandelend logopedist op deze locatie.

Behandellocatie IJsselstein:

De praktijk is gevestigd aan de Poortdijk in een verzamelgebouw. Er worden uiteenlopende cliënten gezien, ook aan huis. Eline Rovers verzorgt de logopedie voor kinderen, maar ook voor volwassenen met neurologische problemen. Gabrielle de Moor richt zich op het stemgebied. Er zijn ook een aantal dependances op scholen. Rozemarijn Teunissen werkt bijvoorbeeld op de vrijdag op SBO De wenteltrap.

Behandellocatie Woerden:

De praktijk is gevestigd in het nieuwe multidisciplinaire centrum Iepenhof. Dieke Benjamin en Rozemarijn Teunissen zijn werkzaam op deze locatie. Vanwege het multidisciplinaire karakter zijn de lijnen met andere disciplines en zorgverleners kort, zodat er optimale zorg kan worden geboden aan de cliënt.

Er is tevens een behandellocatie op de basisschool “Jorai” te Zegveld onder de rook van Woerden.

Behandellocatie Montfoort:

Rozemarijn Teunissen verzorgt de logopedie op deze behandellocatie. De locatie is onderdeel van het gezondheidscentrum. Naast de reguliere logopedie kunt u ook in de praktijk terecht als het gaat om lees- en/ of spellingproblemen.

Behandellocatie Uithoorn:

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum.  Gerjanne Spijkerboer is werkzaam op deze locatie op dinsdag t/m vrijdag.

Behandellocatie Mijdrecht:

In Mijdrecht is de praktijk gevestigd in het Gezondheidscentrum “De Ronde Venen” aan de Hoofdweg 1. Manon van Blotenburg is hier werkzaam op de maandag en woensdag, tevens geeft zij op deze locatie twee keer per jaar de Hanen oudercursus. Dieke Benjamin werkt op de dinsdag en donderdag op deze locatie.