locaties

/locaties
locaties 2018-08-24T18:07:23+00:00

Behandellocatie regio Alblasserwaard (Nieuw-Lekkerland, Sliedrecht en Meerkerk), hoofdlocatie Hardinxveld-Giessendam:

Aan de Peulenstraat 221 in het centrum van Hardinxveld-Giessendam is er een moderne praktijklocatie. Er zijn twee behandelruimtes en Thea Visser onze secretaresse is hier werkzaam. Gezien de uiteenlopende en complexe problematiek worden veel cliënten aan huis behandeld in de regio, echter dit vindt alleen plaats op medische indicatie van de verwijzer. Werkzaam in de regio Alblasserwaard zijn: Amanda Boer, Elseline van Renswoude, Nathalie van Heusden, Melissa van de Heijden en Arina de Ruijter.

Behandellocatie Almere:

Er is een behandellocatie op zowel de Olivijn als de Aventurijn te Almere. Aventurijn en Olivijn zijn cluster 3 scholen en werken nauw met elkaar samen. Een cluster 3 school is er voor leerlingen met verstandelijke beperkingen (Zeer Moeilijk Lerend) en/of lichamelijke beperkingen (Lichamelijk Gehandicapt/Meervoudig Gehandicapt) en leerlingen die langdurig ziek zijn (Langdurig Zieken).

Er is individuele logopedie die door Gerjanne Spijkerboer en Ilona Silderhuis verzorgd wordt en tevens hebben de scholen een logopedist in dienst, waarmee een goede samenwerking is ontstaan. De logopedist op school verzorgt de communicatie binnen het onderwijs en de ondersteuning die er voor de leerkrachten moet zijn op het gebied van communicatie. Tevens draagt zij zorg voor de verwijzing van de leerlingen. Ouders worden op de hoogte gesteld van de verschillende behandelmogelijkheden in Almere.

Bij de individuele logopedie op school zijn de ouders nauw betrokken.

Meer over deze scholen kunt u vinden op olivijn.almere-speciaal.nl en aventurijn.almere-speciaal.nl.

Behandellocatie Amstelveen:

Er een behandellocatie aan de Logger 217 te Amstelveen. Logopedisten die daar werkzaam zijn, zijn Dieke Benjamin (maandag en donderdag, overdag en ‘s avonds) en Gerjannne Spijkerboer (dinsdag en vrijdag). Er is veel specialisme en er zijn veel mogelijkheden op het gebied van stem, lezen en/ of spelling, meertaligheid, afasie, etc.

Behandellocaties Amsterdam:

Er een locatie aan de IJburglaan gevestigd. Cliënten kunnen op deze locatie behandeld worden of op medische indicatie van de verwijzer aan huis. De praktijk is uitgebreid en op donderdag is Ilona Silderhuis de behandelaar.
U kunt zich aanmelden door gebruik te maken van het contactformulier, per e-mail: info@silderhuislogopedie.nl of door ons centrale telefoonnummer: 0184-613782 (bereikbaar elke werkdag van 8:30-13:30).

Behandellocatie Blokzijl:

Er is een behandellocatie aan Lage Wal 13 te Blokzijl. Ilona Silderhuis verleent in Blokzijl e.o. logopedische zorg. Dit kan ook eventueel in overleg aan huis worden verzorgd.

Behandellocatie Woerden:

De praktijk is gevestigd in het nieuwe multidisciplinaire centrum Iepenhof. Dieke Benjamin en Melissa van der Heijden zijn werkzaam op deze locatie. Vanwege het multidisciplinaire karakter zijn de lijnen met andere disciplines en zorgverleners kort, zodat er optimale zorg kan worden geboden aan de cliënt.

Er is tevens een behandellocatie op de basisschool “Jorai” te Zegveld onder de rook van Woerden.

Behandellocatie Montfoort:

Augustus 2017 is de praktijk van Joke Hage-Luijmes onderdeel geworden van Silderhuis Logopedie. Joke blijft zelf werkzaam in de praktijk en daarnaast zal Melissa van de Heijden de logopedie verzorgen. Naast de reguliere logopedie kunt u ook in de praktijk terecht als het gaat om lees- en/ of spellingproblemen. We zijn erg blij met deze uitbreiding, temeer omdat dit dichtbij onze praktijk in Woerden is. De praktijk is ook op de zaterdag geopend.